streda 12. decembra 2012

"A nie si ty náhodou lesba?!"

"Sem si dosadíme nejaké rozplývanie sa nad nejakým sexy chlapom."
"A nie si ty náhodou lesba?!"

Touto vetou a jej podobnými variáciami ma spoľahlivo vytočíte, prinajlepšom len prevrátim očami a budem vás ignorovať.
To, že som lesba, neznamená, že neviem oceniť výzor mužského pohlavia, nie som predsa slepá. Ó, áno, dokonca nad nejakým tým mužom môžem slintať. Stále to nemení nič na mojej orientácii.

Aj hetero ženská sa môže rozplývať nad inou ženskou. Nerobí to z nej lesbu. Ani bisexuálku. A to isté platí pre hetero muža, a tak ďalej.

A keď už sme pri tom. Samotná sexualita je tak premenlivá, že byť čisto lesbou, heterákom, či gayom je veľmi ojedinelé. Vždycky budete s niečím šmrncnutí. Viac či menej, ale budete.

Tým, že sa identifikujem ako lesba, nevylučujem, že v budúcnosti neskončím s chlapom, alebo nebudem mať asexuálne obdobie... A už rozhodne tým neoslepnem a nebudem ignorovať niektorých chlapov, ktorí rozhodne stoja za pozornosť.

***
"Dumbledore bol gay? A... nie je to trocha divné?"
"Prečo?"
"Bol riaditeľ na škole..."

Chcete mi povedať, že keď je heterák riaditeľom na škole, je to v poriadku, ale akonáhle je to  gay či lesba, znamená to, že bude obťažovať deti?
Čo je, prosím pekne, toto za logiku?
Pokiaľ je všetko, ako má byť, tak: Heterák si posadí na kolená dievčatko, vidí v nej DIEŤA. Lesba si posadí na kolená dievčatko, vidí v nej DIEŤA. Gay si posadí na kolená chlapčeka, a zase, vidí v ňom dieťa. A tak ďalej. Čo je na tom nepochopiteľné?

1 komentár:

  1. Toto ma vždy prevelice pobaví. Nuže minule si mysleli, že som zahodila svoju bisexualitučičotosom ako oni hovoria, keď som poznamenala, že Hiddles je sexopudný. Teda tak, že som teraz čisto heterosexuálna, prípadne keď som ospevovala ženskú, som čisto lesba.
    Inak sa mám dobre. Ale otázky ohľadom sexuality nenávidím čoraz viac.

    Inak ma baví, ako si mnohí myslia, že všetci, ktoré nie sú "100% hetero" musia zákonite obťažovať deti. Či sa to zdá iba mne, alebo práve takí to robia najviac?

    OdpovedaťOdstrániť