pondelok 20. augusta 2012

Gone (2012)

To tak zbadám v televízii Amandu Seyfried v ukážke na film Gone. Nadšením vykvíknem a urputne sa snažím zapamätať si názov, aby som si film mohla neskôr pozrieť.

Včera mi napadlo poohliadnuť sa po ňom. Len tak som si prešla zoznam, kto tam ešte hrá a hľa Katherine Moennig (Shane z The L Word). Nadšene som vykvíkla druhýkrát v súvislosti s filmom.


Dnes som si ho pustila.

Jill, ktorú raz niekto uniesol (nikto jej to neverí), ale ona mu zdrhla a tak ju niekto našiel v lese, žije so svojou sestrou. Keď sa Jill vráti jedno ráno z práce, svoju sestru nenájde a nadobudne podozrenie, že ju uniesol ten istý, čo predtým ju. Na polícii jej to nik neverí a tak sa vydáva sestru hľadať sama.



Keby v tom filme nehrá Amanda a Kate, tak o ten film asi ani nezakopnem. Ale takto... ♥ OMG! (Pardón, musím si niekde vyventilovať svoje pocity.)

Ok, nádych, výdych. Bolo to celkom napínavé a nebolo to najhoršie. Páčilo sa mi ako sa Jill vyporiadala s vrahom na konci (*evil laugh* ). A páčila sa mi Kate ako policajtka... Džízs, a to som si myslela, že na mňa už tak nepôsobí :D


Film nie je zlý, nenudila som sa (možno preto, že som si utierala sliny *tvári sa nevinne*) a kto nie je náročný a nepitve sa vo filmoch, len aby našiel kdejaké hovadiny, myslím, že ten bude spokojný. Rozhodne by som mu dala viac ako 56% na čsfd.

2 komentáre:

  1. Amandaaaaa! Pridávam sa do Amanda fan clubu, ja som ju zbožňovala v Mean Girls ako blondínku s prsiami ktoré predpovedajú počasie :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéé, som rada, že niekto zdieľa moje pocity ohľadne Amandy! Mean Girls som nevidela, ale znie to suprovo! :D

      Odstrániť