utorok 26. februára 2013

A Perfect Ending (2012)

Hľadala som nejaký nový film s L tematikou, pretože už mám všetky staršie pozreté (stačí vidieť môj zoznam, ehm). A Perfect Ending mi ako jeden z mála padol do oka.



Rebecca je taká bohatá žienka domáca. Má manžela, dve dospelé deti a všetko naplánované. Jedného dňa sa zverí svojim kamarátkam (ktoré majú mimochodom krásny funkčný vzťah), že nikdy vo svojom živote nezažila vášeň. Jedna z kamarátiek jej odporučí, aby si našla milenku.
Tu vstupuje do hry Paris.

Paris (tmavovláska) a Rebecca.

Neviem, čo si o tomto filme myslieť, ale svoje pocity radím medzi neutrál a páčilo sa mi to. Ale rozhodne stojí za pozretie.
(Mimochodom, herečka, ktorá hrá Paris, hrá Lilith v True Blood.)
V prvom rade sa mi páčili herečky, nádherné ženské. Tiež sa mi páčil koniec (som ho prerevala, ale to nie je nič nezvyčajné).
Jediné, čo ma po čase začalo iritovať bolo "zvodné" pomalé hovorenie Paris. Byť na Rebeccinom mieste, asi by som Paris jednu vrazila, možno by hovorila rýchlejšie, keby bola naštvaná (:D). Ale asi som jediná, komu neprišla Paris ako niečo extra. (Ako jasné, je sexy, ale inak čo ja viem :D) Je to taká typická umelecká tajomná tmavovláska s boľavou minulosťou a mne takéto typy nejak pomaly ale iste začínajú liezť na nervy.
Rebecca sa mi páčila viac. Bojovala so stereotypom svojho života, upätosťou a potrebou mať všetko pod kontrolou. A nakoniec našla čo hľadala - samú seba. Postupne sa menila až bola šťastná.


Pre mňa 70%

4 komentáre:

  1. Keby som si ten film pozrela celý určite by som si z Paris robila srandu (lebo som sa škodoradostne škerila, keď prehovorila). :D
    Ale chcela by som si to pozrieť.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. och tiez nemam rada ked herec(ka) sa snazi nasilu posobit hottt&mysterious :D je to take..viac menej nerealne, v skutocnom zivote sa tak ludia velmi nespravaju :D
    ale film sa zda byt ok, dobry tip :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Čo ma po filme, pretty moc pretty dizajn *_*
    Oh a teraz k filmu :D Mám v pláne pozrieť nejaké filmy čo si recenzovala, začnem asi s Farewell My Queen, videla si L word?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :3
      Jop, videla, teda nie celý, lebo som si s tým dávala načas a zatiaľ mi zrušili megavideo a nemala som to kde pozerať a sťahovať sa mi to nechcelo. Chýba mi dopozerať myslím dve alebo tri série.

      Odstrániť