streda 14. novembra 2012

Look at us both

Dlho som sa neozvala. Ale v týždni som rada, keď si večer sadnem k tumblr a spokojne vypijem čaj s mliekom. Cez víkend zas pozerám seriály, poprípade navštevujem koncerty, takže na blog nezostáva veľmi času.

Ale ako ste si mohli všimnúť, včera som sem presunula staré ako to nazvať? počiny. A pred istým časom som zmenila dizajn. Odteraz sa nachádzate na 221B Baker street, no nie je to super?

Moja obsesia ešte neskončila ani nepoľavila a ešte nejaký ten piatok potrvá.
Objednala som si ďalšiu Sherlock related knihu. A ešte nutne potrebujem ďalšie sherlockovské veci. A voňavku. Minula sa mi voňavka a nemám financie na tú, do ktorej som sa zamilovala (napriek tomu, že je pre mňa tak atypická).

Napriek tomu, že som cez týždeň absolútne vyšťavená, minulý týždeň som si našla čas a chuť aj na písanie. (Možno tomu pomohol aj fakt, že nám vypadáva internet neustále. Tak v tých niekoľkominutových prestávkach som písala. Celkom fajn režim.) Už by som chcela mať za sebou denníkovú časť, i keď tá nedenníková ma zabije.
T015 som chcela dopísať, ale takmer som to neotvorila, pretože sa to nejak idiotsky uložilo. Keď sa mi to podarilo vzkriesiť, istá časť bola poprepchávaná divnými symbolmi.
Ňah, a to som to chcela friško dopísať, lebo to nemá žiadnu hodnotu, je to proste len pre moje potešenie, že som napísala sci-fi horor, tak ako to ja rada vo filmoch, aj keď je to všetko na jedno kopyto. :D

Istý víkend som mala aj hrací. Konečne som pokročila vo VtMB. Zastavila ma až jedna sviňa, ktorá tam roznáša nejakú chorobu, na tú som už nemala nervy. :D
Simíkovský John so Sherlym si adoptovali malého Hamisha. Už mali aj svadbu. Z chudáka Johna je už dědeček. :D (Mám nutkanie založiť si rodinu s Molly a Irene. Ja ich tak ľúbim a chcem ich domov ♥)

Je normálne, aby som stretala toľko ľudí, ktorí sa podobajú na mojich obľúbených hercov? Holly Marie Combs, Elaine Cassidy, Viggo Mortensen (síce ten nie úplne, ale aj tak, že oooo) (autobusár vyzeral približne ako dark!John o.O). No dobre, zas toľko ich nie je, ale už aj traja sú dosť. :D Ale pokojne uvítam ďalších. :D

Občas sa nudím a mám poruke len mobil. Čo inšie by mi mohlo napadnúť, než sa zahrať na Sherlyho a písať kamošovi smsky, oslovujúc ho John. Nútený roleplay, respektíve jednostranný :DD

Už som hovorila, že mám tému na bakalárku? "Možnosti využití rostlinných bioindikátorů k určení zátěží životního prostředí"
Takže, keď máte nejaké knihy, materiály, čokoľvek o rastlinných bioindikátoroch, sem s tým!
A mám strašne zlatú vedúcu :)

Dnes som bola na výjazde z Hydrobiológie a rybárstva. Bola zima, ale bolo to zaujímavé. Aj na výlov sme sa pozerali. Chúďatká ryby. Nechcela by som byť rybou. Nahnali by ma do malého priestoru s milión piatimi mojimi súdruhmi. Hmýrila by som sa tam a nemala kam ujsť. V podstate by som čakala, kým ma vylovia, hodia na plech, kadiaľ sa skĺznem nižšie, kde ma podľa hmotnosti šmaria do niektorej z kadí (šťastlivo si nebachnem hlavu/telo o nič a prežijem to teda bez väčšej ujmy). Odtiaľ by som poputovala na kamión a až niekomu na tanier. No nič moc. Hlavne, keď by si ma niekto kúpil a živú niesol v taške domov do vane. Je jedno, že sa v podstate dusím.
(Presne tak, každý si bežne predstavuje seba ako rybu :D)

Občas mi divne bije srdce (taký divný tlak, akoby sa snažilo vytlačiť z hrude :D), neviem či je to kvôli priveľkej rozrušenosti (aj keď sa mi to stáva, aj keď som v kľude), alebo nejaká arytmia alebo čo. Stávalo sa mi to aj v minulosti, ale nie tak často.

A inak... premýšľam. Čo by bolo keby a či má vôbec význam zaoberať sa tamtým. Má cenu to kriesiť, či stačí ako to teraz je - nie je? Čo chcem? Čo som? Je to dôležité? Prečo sa definovať?
Proste si filozofujem cestou do školy a z nej. :D

Zmenila som sa. Trocha. Podstatne. Už dve osoby z mojich najbližších si to všimli.


3 komentáre:

  1. nice, páči sa mi hlavne to písmo v texte, silne fancy, možno by ale mohlo byť trošičku väčšie. tiež sa mi nejak ťažšie k blogu dokopáva ˇ_ˇ"

    OdpovedaťOdstrániť