štvrtok 18. októbra 2012

Shiniez

A po krátkej prestávke vám predstavím ďalšieho šikovného človeka. Dnes ním bude Shiniez. Veľmi nadaný chlap a so správnymi záujmami, mehehe.

Shiniez publikuje na deviantarte komiks s názvom Sunstone. Komiks, ktorý je o BDSM, o dvoch ženách, o ich vzťahu, o ich okolí. Najlepšie na tom je, že to nie sú len fantázie nejakého pubertálneho chlapčeka (či dievčatka), ale shiniez vie, o čom hovorí (teda kreslí).

Ako sám vraví, so Sunstone začal len kvôli oddychu a odreagovaniu sa od inej práce (neskôr to začalo plniť aj akési ničenie mýtov o BDSM). Najprv vznikali len obrázky s rovnakými dvoma ženami, neskôr mu napadlo, že by z toho mohol byť komiks. Stripy publikoval najprv bez chronologického usporiadania, takže jeden týždeň sme sa dozvedeli, ako sa Ally s Lisou (hlavné hrdinky) spoznali a ďalší sme skočili dosť ďaleko do budúcnosti.
Nedávno však upravil celú galériu a stripy poukladal do jednotlivých kapitol, takže teraz už nebudete mať problém si dielo vychutnať.

Takže šup na jeho Deviantart. Budete musieť byť prihlásení, lebo zrejme nič neuvidíte :D

Teraz pár ukážok. (Heš, deti!)









3 komentáre:

  1. Hmm...vďaka Ti za tento objav. Môj okruh obľúbencov sa vďaka tomu rozrástol o perlu. Naozaj čumím. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. *Krváca.* Kriste áno, presne toto som potrebovala! BDSM ženské, jedna čiernovlasá a brílatá... *Snaží sa nevyzerať absolútne perverzne.*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nový dizajn nový dizajn!
    *nosebleed*

    OdpovedaťOdstrániť